Thomas Uziel

Sekreterare​

Christina Norström

Kassör

ÖNH-läkare, verksamhetschef i Ängelholm, Lund och Malmö.

Nu pensionär. Bott i Viken sedan 2006.

Sofie Johansson

Ledamot

En av de nyare styrelsemedlemmarna.

Jag flyttade till Viken som 7 åring och har sedan dess varit involverad i allt från gymnastik till jollesegling i Viken.

Byn ligger mig varmt om hjärtat och jag tycker det är viktigt att vi bevarar den väl.

Karin Lundholm

Ledamot

Jag har bott i Viken i 16 år. Har en stor passion för gammal bebyggelse och byggnadsvård.

Jag är utbildad ekonom och inredningsdesigner och har lång erfarenhet av fastighetsbranschen inom finans.

Sedan en tid driver jag Vikbacka design och träffar främst kunder som bygger nytt men alla är såklart välkomna för inredningshjälp, stora och små projekt.

Klas Ericson

Ledamot

Född och uppvuxen i Uppsala. bott många år i Bromma. Bor i Gamla Viken sedan 2013.

Har arbetat med ekonomi och finans större delen av mitt yrkesverksamma liv.

Numera pensionär. Släktforskar och samlar på gamla bilder, främst från Viken.

Erik Juelsson

Badhytt- och bryggansvarig

Jag är en gammal Vikenbo som härstammar från Svanebäcks gård.

Är gift med Lena och vi har tre barn och fyra barnbarn här i Viken-Lerberget. Jag har nyligen pensionerat mig från Höganäsbolaget där jag arbetat med produktion av metallpulver och inom HR.

Inom VKB är jag framförallt ansvarig för uthyrning och underhåll av våra badhytter och bryggor.

Christoffer Magnusson

Marco Hagblom

Ledamot

Uppvuxen i Lerberget emigrerad till Viken.

Bra på att skrota rundor på loppisar. Gillar att resa och laga mat. Älskar havet

Annika Jagander

Suppleant

Jag har arbetat utomlands i olika omgångar, men haft Viken som min fasta punkt i tillvaron under många år.

En underbar by med härliga människor, vackra omgivningar, bra kommunikationer och en öppenhet mot världen.

Elisabeth Schönbeck

Suppleant

Jag har bott i Viken sedan 1985, och har två söner, som idag är utflugna.

Viken är en by man lätt blir förälskad i, och här ville jag att barnenskulle växa upp.

Jag är med i VKB för att jag vill värna om vår gamla fiskeby och bevara dess kultur, samtidigt som jag vill medverka till förändringar och förbättringar som kommer alla Vikenbor till godo.

Lisbeth Ryberg

Suppleant

Suppleant i VKB sedan 2018.

Deltar i Konstgruppen där Sara Stenlund nu tar fram en skulptur för VKB genom bröderna Kocks donation.

Jag har Vikengener sen 1658, är intresserad av och vill gärna förmedla Vikens historia.

Hjälper till med tipspromenader, Byaluren, medlemsrekrytering (går sådär) och vad som behövs vid alla våra event.

Styrelsearbetet har gett mig nya kompisar i VKB och många intressanta samtal med medlemmarna.

Olof Engvall

Redaktör för Byaluren​